Opis forum
no to tak dostałam: cyfrówkę, perfumy, dwie pidżamy, kase i taki fajny zestaw do kąpieli (aparat przywioze na zjazd żeby się pochwalić )
Użytkownik
a ja dostałam m.in. żwirek dla szczurów bo mama uznała, że najwyższy czas im posprzątać ;D koffana ;P
Użytkownik
Ja dostałam m.in. sweterek, kosmetyki, słodycze, kase i powinnam napisać przede wszystkim pierścionek zaręczynowy od swojego faceta.
Ostatnio edytowany przez Angel of Love (2007-12-28 21:16:05)
wow GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego z tej okazji Ci życze oby wszystko się dobrze ułożyło!!! A z drugiej strony współczuje Ci teraz załatwiania wszystkich rzeczy związanych z przygotowaniami do ślubu (do tej pory jestem tylko osobą która przeżywa to piekło z rodzeństwem [ślub brata w zeszłym roku a w przyszłym siostry]) ale mimo to życze Ci wytrwałości w poszukiwaniu sukni i sali weselnej itd.
Użytkownik
NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!
chciałam się jeszcze pochwalić tym co miałam na stole ;D włoskie święta - carpaccio z ośmiornicy, krewetki z grilla, kalmary, ostrygi <blah> i wino lejące się strumieniami ;P
PS: nie wytrzymałam i w między czasie podjadałam pierogi z grzybami od sąsiadki <hahaha>
Użytkownik
Sale już wstępnie wybraliśmy. Co do sukni też pierwsze oglądana były. A co do reszty przygotowań to mamczas. Ślub bedzie za jakieś 3 latka najwcześniej
Ej no to spoko jak sale macie i pierwsze oglądanie sukni było to będzie łatwiej... przepraszam że pytam ale dlaczego ślub będzie za jakieś 3 latka?
Użytkownik
Bo chcemy aby data sluby była taka sama jak data naszego rozpoczęcia chodzenia ze sobą jako para. i wcale nie musisz przepraszać.
Użytkownik
JAk wszystko się uda to 26 luty 2011
Użytkownik
kurcze zazdroszczę cierpliwości ;D ja pewnie gdyby sie jakiś wreszcie chętny znalazł zaraz bym poleciała do kościoła ale tak to jest u ludzi nadgorliwych ;P mua:*