Opis forum
Użytkownik
Kto jest w 8 grupie na chemii w drugim semestrze i zamieni się ze mną. Ja jestem w grupie 6. Odpisywać na PRV
jak ktoś nie zaliczył chemii to jak ma wyglądac podanie o warunek i do kogo je kierować? wie ktoś coś na ten temat? jeżeli tak prosiłbym o info;) ps sory ze drugi raz to samo pytanie, ale to dla mnie ważne;P
Użytkownik
Ale przecież we wrześniu jest poprawka
czy ktoś ma pojęcie jak ta poprawa będzie wyglądała ??? to będzie to samo czy tylko podobne?? bo patrząc na te zdjęcia egzaminu próbowałem je rozwiązać z książką i tylko z kilkoma pytaniami się udało
warszawa, dnia ...
imię, nazwisko
adres
nr indexu
zootechnika - zaoczne
do dziekana wydziału
nauk o zwierzętach
andrzeja łozickiego
podanie
zwracam się z uprzejmą porośbą o warunek z przedmiotu chemia, z powodu nie zaliczenia części ćwiczeniowej i wykładowej (albo tylko jednej).
proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
podpis
ja złożyłam takie podanie i jest ok. wiem że dziekan dziś podania rozpatruje
Ostatnio edytowany przez voltana (2008-09-12 09:56:34)
w dziekanacie babka mi powiedziała że dziekan daje jakiś termin do zaliczenia warunku, powiedziała że jak mieliśmy chemię na 2 semestrze to warunek będzie na 4 semestrze razem z pierwszym rokiem, a termin zaliczenia to pewnie będzie koniec września 2009. ale mam koleżankę która rok temu powinna skończyć studia, jest na 4 roku a ma niepozaliczane przedmioty z poprzednich semestrów, w tym chemię z 2sem.... muszę sie jej dokładnie wypytać co i jak bo jestem zdezorientowana